dijous, 5 de maig del 2011

Escenes de bon/curiós dia

Hi ha dies que els comences de mala llet,t'aixeques i fots un moc a la primera persona que et creues anant cap al lavabo, et cau la pasta de dents a terra, et mires al mirall i el reflex no corrobora les expectatives que tenies posades en la teva cara de "killer"...i tot sembla indicar que avui ets un "loser". D'altres dies t'aixeques, sense connotacions afegides,t'aixeques i prou. I hi ha dies que t'aixeques, com vulgarment es diu, a tope.Et mires al mirall i sembla que la cara que hi ha et fotrà una morrejada quan menys t'ho esperis,les dents ja estàn netes perquè ho pots comprovar fàcilment gràcies al teu somriure,et mires de perfil abans d'abandonar el teu reflex i et poses trist quan ja no pots contemplar la teva bellessa al mirall.

Avui m'he aixecat i prou.Sense connotacions afegides, a priori.Però passar cada dia per davant d'un tanatori té les seves coses curioses.Normalment són coses dolentes però avui l'escena era curiosa,vés per on.Imagineu-vos l'escena com si anéssiu dins el vostre cotxe i al carril contrari i en direcció oposada veieu en menys de 30 segons tot això.
Un cotxe fúnebre negre i llarg amb un conductor que passa en breus instants per diversos estats.En primer lloc s'està partint (deu estar escoltant la ràdio),després badalla i finalment s'introdueix el dit petit a l'orella. Un cop ha desaparegut tot el cul del cotxe amb el seu respectiu féretre i corona, apareixen els cotxes dels familiars. Aquests custodien amb 15 cotxes,un rere l'altre, el cotxe mortuori.Les cares són unes altres,ja us imagineu.

Una escena curiosa de bon matí!


P.D: Què podem pensar?
Trobeu bé que: Home conductor de cotxe mortuori es relaxi de camí cap al cementiri? A priori semblarà malament el fet de riure però aquest home s'hi passa tot el dia allà dins,hem de ser comprensius? Hem de ser intransigents? Aquest home ha de mantenir sempre i a tothora les maneres essent coherent amb el lloc de treball que ocupa?

Afegitó: 2 dies després d'escriure això, m'he trobat una escena de bona nit d'una magnitud semblant a la del cotxe mortuori. Uns nois fent "botellon" a l'aparcament d'un hospital...Moments de son,imatges impactants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada