dimarts, 13 d’abril del 2010

Fem una ronda d'Acudits.Comença el Toro!

M'encantaria veure un ratolí agafant un tros de formatge,aprofitant un descuit del seu amic ratolí, i veure'l tot rient, enduent-se el tros de formatge per amagar-li a un lloc ben difícil i riure's d'ell quan l'amic ratolí s'adoni de que li ha desaparegut un tros de formatge.

Us imagineu el ratolinet amb les seves potetes intentant amagar el pa i després partint-se el cul de riure?
Que amagui el pa per fotre el seu amic ja és difícil però imaginar-se el ratolí partint-se de riure, ja és la ostia!

Però la veritat crec que no és gaire difícil imaginar-se un animal rient, de fet aposto el que sigui a que ja us l'heu imaginat!

Després d'haver-nos drogat tota la infància amb cocodrils parlant, Dumbos rient i volant, gossos ballant, una bèstia i una bella enamorats etceterà tenim molt integrat que els animals son casi persones.Potser d'aquí ve l'impuls real contra els toros i no del nacionalisme, qui sap?

Bé, gràcies als contes i dibuixos animats que es basen en la personificació d'animals per fer que tot sembli més bonic i més semblant a nosaltres i sobretot perquè ens faci "gràcia"( A mi em fa gràcia veure una ratolineta que netejava la seva escaleta, o un gat amb una butxaca màgica i casquet volador, a mi em mola. Em mola que un gat parli i ho trobi la mar de normal) els hi atribuïm tot sovint qualitats humanes sense problemes.

Però si ens hi parem a pensar no hi ha cap gat que parli, per suposat, però és que no hi ha cap animal que rigui.(A part de la hiena, que no ho fa perquè estigui contenta sinó per comunicar-se amb els seus familiars).Els animals no riuen.

Fals!!!!!Això es el que pensava fins fa poc!!!!Però llegint una notícia vaig veure que han descobert que els animals es parteixen de riure!No riuen igual que nosaltres però exhalen aire de forma diferent quan els fa gràcia alguna cosa.Potser haurem d'anar donant als animals alguns sentiments que tenim reservats per la elit humana.I pensar una mica més seriosament sobre la mort innecessaria d'animals, siguin "correbous" o "toreros".

1 comentari:

  1. Disfruteu de veure com són de cabrons alguns animals! http://www.youtube.com/watch?v=KL_f9hultC8&feature=player_embedded

    ResponElimina