dimarts, 25 de març del 2014

Garden Routes

I aquest darrer cap de setmana el viatge més llarg fins a Port Elizabeth. Si la resta de viatges havien estat excel.lents pels paisatges aquest no va ser menys. Però el que ha fet d'aquest darrer viatge un viatge especial ha estat la companyia. El Bruno, el Pedro, Jacob, Santiago i jo, érem l'equip. Feia temps que no reia tant i gaudia tant amb persones que conec de fa tant poc temps. 

El viatge era llarg, al voltant de set hores conduint però el lloc era preciós. Verd com els Pirineus catalans, turístic com la Costa Brava i ple d'animals de tot tipus. L'allotjament era un típic backpackers però al mig del bosc i amb un estil hippie extrem. Cavalls rondant pel mig de les cabanes on dormiem, galls, gossos, gats... però la veritat era encantador. El menjador era a l'aire lliure, amb focs a terra per tot arreu i ben ple de gent.
No ens feia falta sortir de l'hostal per estar de festa, l'hostal era festa, era conèixer gent, era com estar a casa teva. 
Vam fer safaris, bungee jumping, canopy, visites a parcs naturals i diumenge... Barça Madrid. Un partit espectacular i del que van gaudir molts sudafricans, el bar era ple a Plettenberg Bay.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada